Winterschilder

Op zoek naar een winterschilder of een allround schilder? Bij Bas Beugelsdijk zit je goed!

Bas Beugelsdijk Schilders is een schildersbedrijf met al geruime ervaring in het afleveren van kwalitatief schilderwerk. Ook als winterschilder leveren wij uitsluitend vakmanschap af. Doordat wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL, kunnen we je met zekerheid vermelden dat je van ons optimale deskundigheid, zorgvuldigheid, excellente service en garantie ontvangt. In 2015 is ons bedrijf bekroond met een Award voor klanttevredenheid. Onze klanten beoordeelden ons met een 9,4! Dit cijfer spreekt natuurlijk voor zich. Hoe wij deze klantentevredenheid kunnen bewerkstelligen? Dat doen wij door:

  • Vakkundig werk af te leveren
  • Met zorg te werk te gaan
  • Alle werkzaamheden netjes uit te voeren
  • Werken volgens een afgestemde planning
  • Je een overzicht te geven van onze werkzaamheden
  • Je te ontzorgen door de ruimte te ontruimen en weer netjes alles terug te plaatsen
  • Open en directe communicatie te hanteren

Onze werkzaamheden als binnenschilder en buitenschilder

Zowel bedrijven als particulieren en VvE’s kunnen ons inschakelen voor al het binnen- en buitenschilderwerk en als winterschilder. Dit houdt in het schilderen, texen of spuiten van gevels, kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds. Andere werkzaamheden die wij uitvoeren zijn vloeren coaten en sierlijsten en rozetten aanbrengen. Bas Beugelsdijk Schilders biedt altijd maatwerk aan. Je kunt ons dus inschakelen voor één ruimte, maar ook voor een gehele woning, verdieping of appartementencomplex.

Winterschilder

Schakel een winterschilder in voor jouw binnenwerk

Schilderwerken in de winter kun je het beste overlaten aan professionals. De winter is een zeer geschikt seizoen voor binnenwerk. Door onze ruime ervaring kunnen wij ook prima werken met lagere temperaturen. Hierbij is het natuurlijk nog belangrijker dat je er zo min mogelijk last van hebt. Als je ons bedrijf inschakelt als winterschilder hoef je echt niet in de kou te zitten. Onze ervaren winterschilder zorgt ervoor dat jouw woning eerst winterklaar wordt gemaakt. Dit houdt in dat we jouw woning of pand eerst beschermen tegen het gure winterweer. Op die manier is het zelfs mogelijk om buitenwerk in de winter op te pakken. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste verfsoorten die prima tegen een ‘winter-stootje’ kunnen. Voordelen van een winterschilder zijn dat we vaak snel beschikbaar zijn, je kunt profiteren van kortingen en jouw woning is de zomer al klaar.

Bas Beugelsdijk Schilders inhuren als winterschilder?

Wil je ons inhuren als winterschilder of als allround schilder? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Telefoon: 0475-537878. E-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl.

BEL ONS