Schilder Vlodrop

Vakkundig en duurzaam schilderwerk in Vlodrop

De schilders van Bas Beugelsdijk staan klaar voor particulieren, bedrijven of VvE’s. Wij voorzien jouw huis, bedrijf of appartementen in Vlodrop van vakkundig schilderwerk zowel binnen als buiten. Wat je van ons kunt verwachten? Vakmanschap, professionaliteit en een goede service. Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen op deze website.

Klantgerichte service en vakmanschap

Een goede service staat bij ons schildersbedrijf hoog in het vaandel. Daarom kiezen wij voor een open en directe communicatie met al onze klanten. Bij Bas Beugelsdijk Schilders in Vlodrop kom je nooit voor verrassingen te staan, maar weet je exact waar je aan toe bent. Met ruim 12 jaar aan ervaring zijn wij uitgegroeid tot een deskundig bedrijf met een uitstekende reputatie. Klanten gaven ons een 9,4 voor klanttevredenheid en dat cijfer spreekt natuurlijk voor zich! Wij doen er alles aan om onze naam hoog te houden door te allen tijde zorgvuldig te werk te gaan en goed te blijven communiceren.

Schildersbedrijf Vlodrop

Onze werkzaamheden als binnen- en buitenschilder

Elk schilderwerk of behangwerk in Vlodrop zullen wij met zorg uitvoeren. Je kunt ons benaderen voor het schilderen, spuiten of texen van:

  • Wanden
  • Plafonds
  • Kozijnen
  • Deuren
  • Ramen

Wil je prachtige sierlijsten of rozetten laten aanbrengen of jouw vloeren laten coaten? Ook hiervoor zijn wij het juiste schildersbedrijf in Vlodrop en omgeving. Tevens zijn wij ook werkzaam als winterschilder. In de winter kun je prima een binnenschilder inschakelen. Dankzij onze planning kunnen wij de overlast tot het minimum brengen. Als extra service kunnen wij de ruimtes waar we werkzaam zijn zelf ontruimen en alles natuurlijk weer netjes terugzetten.

Onderhoud en duurzaamheid

Bas Beugelsdijk Schilders is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL. Dit houdt in dat je ons prima kunt inschakelen voor onderhoudswerk. Ook het onderhoud verrichten wij met grote zorgvuldigheid zodat je langer kunt genieten van jouw woning of bedrijfspand in Vlodrop. Uiteraard is onderhoudswerk ook zeer van belang bij VvE’s. Ons werk wordt altijd uitgevoerd met het oog op duurzaamheid. Zo proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten voor een schonere toekomst.

Bas Beugelsdijk inschakelen als schilder in Vlodrop?

Wil je ons schildersbedrijf inschakelen voor jouw woning, bedrijfspand of appartementen in Vlodrop of in de omgeving van Vlodrop? Wij kijken uit naar uw telefoontje of e-mail. Ons telefoonnummer: 0475-537878. Ons e-mailadres: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Liever eerst een offerte ontvangen? Vraag deze aan op de website.

BEL ONS