Schilder Sint Odilienberg

Schildersbedrijf nodig in Sint Odilienberg? Bas Beugelsdijk voert jouw klus vakkundig uit

Zoek je een vakkundige schilder in Sint Odilienberg? Dan ben je bij Bas Beugelsdijk Schilders aan het juiste adres. Wij zijn een middelgroot schildersbedrijf met al meer dan 12 jaar ervaring. Onze schilders staan voor kwaliteit en vakmanschap. Als bedrijf zijn wij een gespecialiseerde binnenschilder en buitenschilder. Daarnaast verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden, kunnen wij je gedegen advies uitbrengen en staan wij ook voor je klaar voor sierlijsten en rozetten.

Werkzaam voor bedrijven, VvE’s en particulieren

Onze werkzaamheden in Sint Odilienberg houden niet op bij woningen, ook appartementencomplexen, bedrijfspanden of kantoorruimtes worden door ons team deskundig onder handen genomen. Je kunt ons dus benaderen voor schilderwerk en aanverwante werkzaamheden als VvE, bedrijf en particulier.

Binnenschilder werkzaamheden

Is er werk aan de winkel omdat jouw woning in Sint Odilienberg toe is aan een nieuwe verflaag? Of heb je aanverwante werkzaamheden die nodig eens verricht moeten worden? Schakel dan ons schildersbedrijf in en je bent verzekerd van zorgvuldig schilderwerk en een goede service. Wij verrichten de volgende werkzaamheden:

  • Schilderwerk en spuitwerk van ramen, kozijnen en deuren
  • Rozetten en sierlijsten aanbrengen
  • Texen van plafonds en wanden
  • Coaten van vloeren
  • Al het behangwerk

De winter is een goed seizoen om jouw binnenwerk in Sint Odilienberg onder handen te nemen. Je kunt ons schildersbedrijf ook inhuren als winterschilder. Samen met jou maken wij een gedegen planning zodat je nooit voor verrassingen komt te staan of in de kou komt te zitten.

Schildersbedrijf Sint Odilienberg

Buitenschilder werkzaamheden

Buitenwerk is essentieel voor de conditie van jouw woning, appartement of bedrijfspand in Sint Odilienberg. Het schilderwerk aan de buitenkant voorkomt namelijk dat kou en andere weersperikelen jouw woning schade toebrengen. Schakel Bas Beugelsdijk Schilders daarom in als buitenschilder. Wij pakken de muren, kozijnen, ramen, deuren en gevels met grote zorg aan. Hierbij besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid.

Laat jouw schilderwerken in Sint Odilienberg zorgvuldig uitvoeren door Bas Beugelsdijk

Ons team aan vakbekwame schilders komen graag naar je toe in Sint Odilienberg of in de omgeving van Sint Odilienberg. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Zeker niet als je verzekerd wilt zijn van goed schilderwerk en excellente service. Bij ons staat persoonlijke en open communicatie hoog in het vaandel. Je kunt ons bereiken op 0475-537878 of via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Wil je eerst een offerte aanvragen? Dat is mogelijk op onze website.

BEL ONS