Schilderwerken

Al uw schilderwerken in goede handen bij Bas Beugelsdijk Schilders

Bas Beugelsdijk Schilders is hét schildersbedrijf voor al uw schilderwerken! Naast schilderwerken verrichten wij ook onderhoudswerk en pakken desgewenst uw gevels aan. Ons dynamisch bedrijf bestaat sinds 2005 en wij omschrijven onszelf als professioneel, vakkundig en klantgericht. Onze werkzaamheden worden verricht voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Bij al onze diensten streven wij naar open en heldere communicatie zodat we duidelijke afspraken kunnen maken. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten en wij weten precies wat uw wensen zijn. Met al ruim 12 jaar ervaring gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten en besteden wij veel zorg aan de duurzaamheid van al onze werkzaamheden.

Schilderwerken en onderhoud

Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex, Bas Beugelsdijk Schilders staat voor u klaar als binnenschilder en buitenschilder. Met name de winter leent zich erg goed voor al het binnenwerk. Wacht dus niet langer met die schilderklus tijdens de koudere maanden, wij staan graag tot uw dienst als winterschilder. Onder binnenwerk verstaan wij de schilderwerken van wanden, plafonds, deuren, kozijnen, ramen en vloeren. Het maakt ons hierbij niet uit of we heel uw woning of pand onder handen moeten nemen of alleen maar een bepaalde verdieping of één ruimte. Wilt u graag prachtige sierlijsten of rozetten laten aanbrengen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bas Beugelsdijk Schilders levert u deskundig maatwerk geheel naar uw wens. Ons schildersbedrijf is ook in te huren voor schilderwerken buiten. Hieronder vallen kozijnen, ramen, deuren, wanden en gevels. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Schilderwerken

Ons werkgebied

Als middelgroot schildersbedrijf zijn wij in staat om onze schilderwerken in diverse plaatsen uit te voeren. Ons werkgebied beslaat voornamelijk regio Roermond-Roerdalen. Denk hierbij aan Herkenbosch, Melick, Vlodorp, Sint Odilienberg, Herten, Posterholt, Montfort en Swalmen. Maar we zijn ook bereid om voor u een stukje verder te rijden. Neem dus altijd contact op als u verlegen zit om een schilder en graag een goed schildersbedrijf wilt inschakelen. Bent u woonachtig in Duitsland of België? Onze werkzaamheden voeren we ook in uw land uit.

Bas Beugelsdijk inschakelen voor uw schilderwerken? Neem vrijblijvend contact op!

Met zorg zullen wij al uw schilderwerken en aanverwante werkzaamheden uitvoeren. Interesse in ons schildersbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan op deze website. Telefoonnummer: 0475-537878. E-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl.

BEL ONS