Schildersbedrijf

Zoekt u een vakkundig schildersbedrijf? Neem contact op met Bas Beugelsdijk!

Bas Beugelsdijk Schilders is een vooruitstrevend en professioneel schildersbedrijf. Bij ons is een hoog kwaliteitsniveau de basis waarop we al onze werkzaamheden baseren. Het schildersbedrijf is opgericht in 2005 door Bas Beugelsdijk. Zelf is hij al een gecertificeerde schilder sinds 1994. Vanaf de oprichting heeft Bas al veel panden van binnen en buiten opgeknapt en heeft hij zijn team steeds meer zien groeien. Op dit moment is hij trotse eigenaar van een middelgroot schildersbedrijf die nog steeds dezelfde kwaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid levert als toen Bas met het bedrijf begon. U kunt ons inschakelen als particulier, bedrijf of VvE.

OnderhoudNL schildersbedrijf

Met grote trots kunnen we vermelden dat ons schildersbedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL. Alleen schilders die alle benodigde vakdiploma’s bezitten kunnen hieraan deelnemen. Daarnaast moet je als bedrijf voldoen aan een aantal strenge eisen. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit, excellente service en garantie. Bas Beugelsdijk Schilders voldoet aan deze eisen en we hebben zelfs in 2015 een Award mogen ontvangen voor de beste klanttevredenheid! Onze klanten gaven ons bedrijf een 9,4!

Schildersbedrijf

Hoge klanttevredenheid door kwaliteit en service

Onze hoge klanttevredenheid hebben we niet alleen verkregen omdat we vakmanschap afleveren. Een prachtig geschilderde muur is een stuk minder mooi als er in jouw woonkamer een zooitje wordt achtergelaten en je daarnaast veel ongemak en overlast hebt gehad. Bij ons schildersbedrijf zijn we ons heel bewust van het feit dat schilderwerk altijd gepaard gaat met enige overlast. Om die reden doen wij ons uiterste best om deze zo klein mogelijk te houden door:

  • Open en directe communicatie met onze klanten
  • In overleg een planning voor het schilderwerk opstellen
  • Overzicht creëren van onze werkzaamheden
  • Ruimtes waarin gewerkt wordt ontruimen en alles weer terugzetten
  • Netjes en zorgvuldig te werk gaan

Binnenschilder en buitenschilder

Je kunt ons inschakelen voor jouw binnen- en buitenwerk. Tevens kun je ons inhuren als winterschilder. De werkzaamheden die wij voor je verrichten zijn:

  • Vloeren coaten
  • Schilderen of spuiten van deuren, kozijnen en ramen
  • Behangen
  • Aanzetten van sierlijsten en rozetten
  • Spuiten of texen van gevels

Contact opnemen met schildersbedrijf Bas Beugelsdijk Schilders

Wil je ons schildersbedrijf benaderen voor jouw binnen of buiten schilderklus? Bedrijven, particulieren en VvE’s kunnen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op deze website. Je kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen: 0475-537878 of via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl.

BEL ONS