Nieuws

26 oktober 2018

Schilderen en bloggen – Eisma’s schildersblad

Schilders en schildersbedrijven die actief zijn op Facebook of LinkedIn is geen nieuw verschijnsel. Wel een schilder die blogs schrijft. Bas Beugelsdijk legt zijn motieven uit om te bloggen in Eisma’s schildersblad rubriek Van de Werkvloer.

Bloggen

Bas Beugelsdijk uit Herkenbosch (L.) is tussen de blikken verf opgegroeid. Zijn vader had een schildersbedrijf (Jetten) met zo’n dertig man personeel. Bas, zijn vader en zijn broer runden het bedrijf, totdat 14 jaar geleden Bas de stap maakte naar het zelfstandig ondernemerschap. Schilders op de loonlijst betekent een groot risico bij langdurige ziekte, vindt Beugelsdijk.

Uitzendkrachten

Hij noemt zichzelf een ondernemer zonder personeel. Toch heeft hij van maart tot december drie schilders die via een uitzendbureau (Faber) voor hem werken. “Deze uitzendkrachten werken al jaren voor mij. Ik ken hun kwaliteiten.” Het biedt voordelen voor de Limburger. “Grote klussen kan ik met de ingehuurde schilders aannemen, de ziekterisico’s zijn niet voor mij en ik kan flexibel opereren, mocht dat nodig zijn.” Beugelsdijk heeft, naar eigen zeggen, altijd een goed gevulde orderportefeuille.

Hele artikel lezen?

Groot nieuws: een schilder die blogt - Van de Werkvloer - Bas Beugelsdijk Schilders

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ONS