Schilder

Schilder nodig? Kies voor de kwaliteit en deskundigheid van Bas Beugelsdijk

Heeft u een schilder nodig? U kunt uw schilderklus met een gerust hart overlaten aan Bas Beugelsdijk Schilders. Ons schildersbedrijf staat garant voor goede kwaliteit, vakmanschap en deskundigheid. Wij leveren u niet alleen mooi schilderwerk af, maar zorgen er daarnaast voor dat u geniet van onze goede service. Wij stellen klanten graag tevreden door representatief werk af te leveren en daarnaast een goed gevoel van betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Als u bij ons een schilder inhuurt, kunt u ervan verzekerd zijn dat u een persoon in huis of kantoor haalt die waarde hecht aan open communicatie en goede afspraken.

Voor al uw binnen- en buitenwerk

Als binnenschilder verzorgen wij niet alleen de wanden in uw woning of pand van een mooi likje verf, u kunt ons ook inschakelen als buitenschilder. Waar u ook voor kiest: wij zullen u de gewenste kwaliteit leveren met het oog op goed vakmanschap. Dit houdt in dat we niet zomaar wat verf op een muur smeren, maar we ook zorg dragen voor de duurzaamheid uw woning of pand zodat u daarvan extra langer kunt genieten. Naast al het schilder- of spuitwerk van wanden, plafonds, ramen, deuren en kozijnen kunt u ons ook laten komen voor:

  • Coaten van vloeren
  • Aanbrengen van sierlijsten
  • Behangwerk
  • Texen van gevels
  • Onderhoudswerk

Schilder

Bas Beugelsdijk Schilders voor particulieren, bedrijven en VvE’s

Kantoorpanden, woningen, appartementen of bedrijvencomplexen: niets is een schilder van Bas Beugelsdijk teveel. Of u nu particulier bent of ons wilt inschakelen voor uw bedrijf of VvE’s: wij komen graag bij u langs. Voor iedereen geldt een laag Btw-tarief van slechts 6%. Dus ook voor particulieren!

Op zoek naar een schilder in de winter?

Ons schildersbedrijf staat het gehele jaar paraat om schilderwerk op te knappen. Als winterschilder kunnen wij bijvoorbeeld het binnenwerk aanpakken. U hoeft dus niet te wachten op de lente of zomer, want wij begrijpen als geen ander dat sommige klusjes beter niet uitgesteld kunnen worden. Maakt u zich ook geen zorgen over overlast. Door onze goede communicatie, het nakomen van afspraken en onze planning, kunnen we het overlast tot het minimum beperken.

Bel voor een afspraak met onze schilder of vraag een offerte aan

Wilt u graag met ons schildersbedrijf in zee gaan? Bel dan onze schilder op voor een afspraak: 0475-537878 of stuur een e-mail naar: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Op deze website kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

BEL ONS