Schilder

Schilder nodig? Kies voor de kwaliteit en deskundigheid van Bas Beugelsdijk

Heb je een schilder nodig? Je kunt jouw schilderklus met een gerust hart overlaten aan Bas Beugelsdijk Schilders. Ons schildersbedrijf staat garant voor goede kwaliteit, vakmanschap en deskundigheid. Wij leveren je niet alleen mooi schilderwerk af, maar zorgen er daarnaast voor dat jij geniet van onze goede service. Wij stellen klanten graag tevreden door representatief werk af te leveren en daarnaast een goed gevoel van betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Als je bij ons een schilder inhuurt, kun je ervan verzekerd zijn dat je een persoon in huis of kantoor haalt die waarde hecht aan open communicatie en goede afspraken.

Voor al uw binnen- en buitenwerk

Als binnenschilder verzorgen wij niet alleen de wanden in jouw woning of pand van een mooi likje verf, je kunt ons ook inschakelen als buitenschilder. Waar je ook voor kiest: wij zullen je de gewenste kwaliteit leveren met het oog op goed vakmanschap. Dit houdt in dat we niet zomaar wat verf op een muur smeren, maar we ook zorg dragen voor de duurzaamheid van jouw woning of pand, zodat je daar extra lang van kunt genieten. Naast al het schilder- of spuitwerk van wanden, plafonds, ramen, deuren en kozijnen kun je ons ook laten komen voor:

  • Coaten van vloeren
  • Aanbrengen van sierlijsten
  • Behangwerk
  • Texen van gevels
  • Onderhoudswerk

Schilder

Bas Beugelsdijk Schilders voor particulieren, bedrijven en VvE’s

Kantoorpanden, woningen, appartementen of bedrijvencomplexen: niets is een schilder van Bas Beugelsdijk teveel. Of je nu particulier bent of ons wilt inschakelen voor jouw bedrijf of VvE’s: wij komen graag bij je langs. Voor iedereen geldt een laag Btw-tarief van slechts 6%. Dus ook voor particulieren!

Op zoek naar een schilder in de winter?

Ons schildersbedrijf staat het gehele jaar paraat om schilderwerk op te knappen. Als winterschilder kunnen wij bijvoorbeeld het binnenwerk aanpakken. Je hoeft dus niet te wachten op de lente of zomer, want wij begrijpen als geen ander dat sommige klusjes beter niet uitgesteld kunnen worden. Maak je dan ook geen zorgen over overlast. Door onze goede communicatie, het nakomen van afspraken en onze planning, kunnen we de overlast tot een minimum beperken.

Bel voor een afspraak met onze schilder of vraag een offerte aan

Wil je graag met ons schildersbedrijf in zee gaan? Bel dan onze schilder op voor een afspraak: 0475-537878 of stuur een e-mail naar: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Op deze website kun je ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

BEL ONS