Schilder Roermond

Schildersbedrijf in Roermond nodig? Bas Beugelsdijk Schilders kan jou van dienst zijn

Zoek je een schilder in Roermond of omgeving? Bas Beugelsdijk Schilders kan je dan van dienst zijn. Het schildersbedrijf bestaat al sinds 2005. Inmiddels heeft het bedrijf al erg veel panden voorzien van duurzame schilderwerken. Bas Beugelsdijk Schilders is werkzaam als buitenschilder en binnenschilder. Hoewel het bedrijf gevestigd is in Herkenbosch, zijn de professionele schilders ook werkzaam in Roermond.

Uitstekend schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Of je nu kwalitatieve schilderwerken nodig hebt voor jouw woning in Roermond of jouw bedrijfspand: in beide gevallen kun je ons inschakelen. Wij zetten ons graag in voor alle schilderwerken binnen- en buitenshuis. Als binnenschilder nemen wij met grote zorgvuldigheid jouw kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds onder handen. Daarnaast zullen we ook sierlijsten en rozetten aanzetten. Moeten jouw vloeren gecoat worden? Ook hiervoor zijn wij je graag van dienst.

Ben je op zoek naar een buitenschilder in Roermond? Schakel Bas Beugelsdijk dan in voor het schilderen van jouw kozijnen, deuren en ramen. Ook kunnen wij jouw gevels texen en spuiten.

Schildersbedrijf Roermond

Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop

Ons bedrijf staat voor duurzaamheid en kwalitatief schilderwerk. Deze duurzaamheid kunnen wij waarborgen door de juiste verf te gebruiken en middels een zorgvuldige werkwijze. Als je zoekt naar een ervaren en deskundig bedrijf in Roermond, dan ben je bij Bas Beugelsdijk zeker aan het goede adres. Het is niet voor niets dat wij als bedrijf aangesloten zijn bij OnderhoudNL. Dit houdt onder andere in dat wanneer je ons bedrijf inhuurt als jouw schilder in Roermond, je gegarandeerd hoog kwalitatief schilderwerk kunt verwachten en daarnaast een goede service en garantie.

Bas Beugelsdijk heeft in 2014 een 9,4 gekregen voor klanttevredenheid.

Binnenschilderwerk perfect voor in de winter

Het is niet nodig om te wachten tot de zomer om een schilder in te huren. Sterker nog: de winter is een ideale periode om jouw binnenschilderwerk aan te pakken. Aangezien wij ook in te schakelen zijn als winterschilder, kunnen wij je het gehele jaar door van dienst zijn. Overigens kunnen wij je niet alleen helpen als schilder, we zijn ook expert in behangen!

Op zoek naar een schilder in Roermond? Neem contact op!

Voor al jouw schilderwerken in Roermond kun je contact met ons opnemen. Bel ons dan op 0475-537878 of neem contact op via de e-mail: .info@basbeugelsdijkschilders.nl Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

BEL ONS