Schilder Reuver

Voor kwalitatief schilderwerk in Reuver kun je bij ins schildersbedrijf terecht

Bas Beugelsdijk Schilders bestaat uitsluitend uit vakkundige schilders. Ons schildersbedrijf streeft naar een persoonlijke en professionele benadering van klanten in Reuver en omgeving. Met dit doel voor ogen hebben we al veel tevreden klanten verkregen. Je kunt ons inschakelen als particulier, bedrijf of VvE. Zoek je dus een betrouwbaar schildersbedrijf in Reuver die kwaliteit en duurzaamheid levert? Dan staat wij voor je klaar!

Onze werk als binnenschilder en buitenschilder

Ons schildersbedrijf is inzetbaar voor al het binnen- en buitenschilderwerk. Tevens verrichten wij ook werkzaamheden als winterschilder. Voor alle werken staat vakmanschap en deskundigheid bij ons hoog in het vaandel. Als je ons inschakelt als schilder in Reuver gaan wij als volgt te werk: nadat je contact hebt opgenomen, plannen we een afspraak in. Vervolgens komen we bij je in Reuver langs. Tijdens deze afspraak kunnen wij jouw wensen bespreken, adviseren en een kostenplaatje maken. Hierna werken wij volgens een planning die we in overleg met jou opstellen. Je weet dus precies hoe onze werkzaamheden eruit zien. Je kunt ons benaderen voor:

  • Texen en schilder- en spuitwerk van wanden, plafonds, deuren, ramen en kozijnen
  • Texen van gevels
  • Aanzetten van sierlijsten en rozetten
  • Coaten van de vloeren
  • Behangen

Schildersbedrijf Reuver

De duurzaamheid en kwaliteit van Bas Beugelsdijk

Onze werkzaamheden in Reuver worden altijd uitgevoerd met grote deskundigheid en met het oog op duurzaamheid. Ook wij vinden het belangrijk dat het milieu niet overbelast wordt. Onze kwaliteit zie je niet alleen terug in het schilder- of behangwerk, maar ook in onze service. Als middelgroot bedrijf zijn wij in staat om een directe en open communicatie aan te gaan met onze klanten. Hierin zijn we goed geslaagd. We ontvingen een Award van de AF-KTO voor onze uitstekende klanttevredenheid beoordelingen. Van onze klanten ontvingen wij hiervoor een 9,4! Uiteraard zijn we hier ontzettend trots op en stimuleert dit ons om de excellente service voort te zetten.

Neem contact op met ons schildersbedrijf voor schilderwerk in Reuver

Laat ons schildersbedrijf jouw schilderwerk opknappen in Reuver. Je kunt ervan uitgaan dat jouw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Of dat jouw nieuwe huis van een mooi laagje verf wordt voorzien. Heb je een onderhoudsklus? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Contact opnemen kan telefonisch: 0475-537878 of via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Op onze website kun je een offerte aanvragen.

BEL ONS