Schilder Posterholt

Het schildersbedrijf voor al jouw schilderwerken in Posterholt en omgeving

Bas Beugelsdijk Schilders is een goedlopend en middelgroot schildersbedrijf dat elke dag met veel plezier eropuit gaat om klanten van het beste schilderwerk te voorzien. Onze vestiging is in Herkenbosch, maar wij voeren ook werkzaamheden uit in Posterholt. De kracht van ons schildersbedrijf is dat wij de nadruk leggen op vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit kunnen wij bewerkstelligen door professionele schilderwerken af te leveren en een directe communicatie met onze klanten op te bouwen. Op die manier kunnen wij overzichtelijk werken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je een schilderklus liggen in Posterholt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe gaat Bas Beugelsdijk Schilders te werk?

Op deze website kun je een offerte aanvragen. Je kunt ook telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Welke vorm van contact je ook kiest, alles is geheel vrijblijvend. Dit betekent dus dat je niet verplicht bent om ons in te huren voor jouw klus in Posterholt. Spreekt ons bedrijf je aan, dan komen wij bij je langs. Hier bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en geven we je advies. Vervolgens maken we een planning zodat je precies weet op welke dagen en tijden we bij je aan de slag gaan. Uiteraard wordt deze planning in overleg gemaakt. Daarna gaan we aan de slag!

Schildersbedrijf Posterholt

Onze werk als binnenschilder, buitenschilder en winterschilder

Je kunt Bas Beugelsdijk Schilders inhuren in Posterholt als binnenschilder, buitenschilder en winterschilder. De wintertijd is bijvoorbeeld een goede periode om de binnenkant van jouw woning of kantoor aan te pakken. Onze werkzaamheden voor zowel binnen als buiten zijn texen, spuiten of schilderen van wanden en plafonds, deuren, kozijnen, ramen en gevels. Daarnaast kun je ons ook jouw vloeren laten coaten of sierlijsten en rozetten laten aanbrengen. Tevens doen wij ook jouw behangwerk.

Werkzaam in Posterholt voor particulieren, bedrijven en VvE’s

Of het nu om jouw woning in Posterholt gaat of jouw bedrijfspand: ons schildersbedrijf staat voor je klaar als binnenschilder of buitenschilder. Bas Beugelsdijk Schilders is ook aangesloten bij VvE belang en dus ook werkzaam voor VvE’s.

Schilderwerk in Posterholt? Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag profiteren van ons vakmanschap, kwaliteit en goede service en heb je een schilderklus in Posterholt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon: 0475-537878 of e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Je kunt ook een offerte aanvragen op deze website.

BEL ONS