Schilder Posterholt

Het schildersbedrijf voor al uw schilderwerken in Posterholt en omgeving

Bas Beugelsdijk Schilders is een goedlopend en middelgroot schildersbedrijf dat elke dag met veel plezier eropuit gaat om klanten van het beste schilderwerk te voorzien. Onze vestiging is in Herkenbosch, maar wij voeren ook werkzaamheden uit in Posterholt. De kracht van ons schildersbedrijf is dat wij de nadruk leggen op vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit kunnen wij bewerkstelligen door professionele schilderwerken af te leveren en een directe communicatie met onze klanten op te bouwen. Op die manier kunnen wij overzichtelijk werken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u een schilderklus liggen in Posterholt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe gaat Bas Beugelsdijk Schilders te werk?

Op deze website kunt u een offerte aanvragen. U kunt ook telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen. Welke vorm van contact u ook kiest, alles is geheel vrijblijvend. Dit betekent dus dat u dus niet verplicht bent om ons in te huren voor uw klus in Posterholt. Spreekt ons bedrijf u aan, dan komen bij u langs. Hier bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en geven we u advies. Vervolgens maken we een planning zodat u precies weet op welke dagen en tijden we bij u aan de slag gaan. Uiteraard wordt deze planning in overleg gemaakt. Daarna gaan we aan de slag!

Schildersbedrijf Posterholt

Onze werk als binnenschilder, buitenschilder en winterschilder

U kunt Bas Beugelsdijk Schilders inhuren in Posterholt als binnenschilder, buitenschilder en winterschilder. De wintertijd is bijvoorbeeld een goede periode om de binnenkant van uw woning of kantoor aan te pakken. Onze werkzaamheden voor zowel binnen als buiten zijn texen, spuiten of schilderen van wanden en plafonds, deuren, kozijnen, ramen en gevels. Daarnaast kunt u ons ook uw vloeren laten coaten of sierlijsten en rozetten laten aanbrengen. Tevens zijn doen wij ook uw behangwerk.

Werkzaam in Posterholt voor particulieren, bedrijven en VvE’s

Of het nu om uw woning in Posterholt gaat of uw bedrijfspand: ons schildersbedrijf staat voor u klaar als binnenschilder of buitenschilder. Bas Beugelsdijk Schilders is ook aangesloten bij VvE belang en dus ook werkzaam voor VvE’s.

Schilderwerk in Posterholt? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag profiteren van ons vakmanschap, kwaliteit en goede service en heeft u een schilderklus in Posterholt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon: 0475-537878 of e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. U kunt ook een offerte aanvragen op deze website.

BEL ONS