Ontzorgen

Bas Beugelsdijks Schilders ontzorgt

Ontzorgen

Particulieren

Zie je op tegen alle rompslomp die gepaard gaat met binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Laat het aan ons vakkundige schildersbedrijf over! Bas Beugelsdijk Schilders neemt je alle zorg uit handen. We verplaatsen of verhuizen tijdelijk jouw meubels, halen zo nodig lampen, gordijnen en schilderijen weg en zorgen na het schilderen en/of behangen dat alles weer wordt teruggeplaatst. Hoe fijn is dat?

Maar we gaan als schilder nog een stapje verder. Wil je – nu de woonkamer toch helemaal leeg is – ook jouw vloer eens laten opknappen? Of wil je nu alles weer zo fris geschilderd is, nieuwe gordijnen of vloerbedekking? Ook dat regelt Bas Beugelsdijk Schilders voor jou.

Ontzorgen

Een familie uit Herkenbosch heeft dit ontzorgen aan den lijve ondervonden:

“Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen. Heerlijk! Zou het zo weer doen. Het is echt een aanrader.”

Ontzorgen

Kantoren

Kan jouw bedrijfsruimte wel een likje verf gebruiken, maar ben je bang dat jouw bedrijf niet gewoon kan blijven doordraaien tijdens het schilderwerk? Dan ben je bij Bas Beugelsdijk Schilders aan het juiste adres, want wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk last heeft van de schilderwerken. Wij maken samen met jou een gedegen planning, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Als het nodig is verplaatsen of verhuizen we tijdelijk de meubels en apparatuur en plaatsen na afloop alles weer terug. Alles vanzelfsprekend in goed overleg.

BEL ONS