Ontzorgen

Bas Beugelsdijks Schilders ontzorgt

Ontzorgen

Particulieren

Ziet u op tegen alle rompslomp die gepaard gaat met binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Laat het aan ons vakkundige schildersbedrijf over! Bas Beugelsdijk Schilders neemt u alle zorg uit handen. We verplaatsen of verhuizen tijdelijk uw meubels, halen zo nodig lampen, gordijnen en schilderijen weg en zorgen na het schilderen en/of behangen dat alles weer wordt teruggeplaatst. Hoe fijn is dat?

Maar we gaan als schilder nog een stapje verder. Wilt u – nu de woonkamer toch helemaal leeg is – ook uw vloer eens laten opknappen? Of wilt u nu alles weer zo fris geschilderd is, nieuwe gordijnen of vloerbedekking? Ook dat regelt Bas Beugelsdijk Schilders voor u.

Ontzorgen

Een familie uit Herkenbosch heeft dit ontzorgen aan den lijve ondervonden:

“Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen. Heerlijk! Zou het zo weer doen. Het is echt een aanrader.”

Ontzorgen

Kantoren

Kan uw bedrijfsruimte wel een likje verf gebruiken, maar bent u bang dat uw bedrijf niet gewoon kan blijven doordraaien tijdens het schilderwerk? Dan bent u bij Bas Beugelsdijk Schilders aan het juiste adres, want wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk last heeft van de schilderwerken. Wij maken samen met u een gedegen planning, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als het nodig is verplaatsen of verhuizen we tijdelijk de meubels en apparatuur en plaatsen na afloop alles weer terug. Alles vanzelfsprekend in goed overleg.

BEL ONS