Schilder Montfort

Het schildersbedrijf in Montfort voor elk schilderwerk

Ben je woonachtig in Montfort en op zoek naar een goed schildersbedrijf? Neem dan contact op met Bas Beugelsdijk Schilders. Als middelgroot schildersbedrijf knappen wij elke schilderklus op. Ons bedrijf staat bekend om hoge kwaliteit en uitstekende service. Het is niet voor niets dat we in 2014 een 9,4 scoorden voor klanttevredenheid! Hiervoor kregen we in 2015 de AF-KTO Award! Jouw woning of bedrijfspand in Montfort is bij Bas Beugelsdijk Schilders dus in goede handen!

Hét schildersbedrijf voor binnen- en buitenwerk

Al ruim 12 jaar hebben we veel klanten in en om Montfort tevreden gesteld met ons professioneel en vakkundig schilderwerk. Je kunt ons inhuren als binnenschilder en buitenschilder. Onze werkzaamheden als binnenschilder:

  • Schilderen en/of spuiten van deuren, kozijnen en ramen
  • Texen en schilderen van wanden en plafonds
  • Behangen van wanden
  • Maken van sierlijsten en rozetten
  • Vloeren coaten

Is de buitenkant van jouw woning of bedrijfspand in Montfort toe aan een opknapbeurt? Huur Bas Beugelsdijk Schilders dan in voor:

  • Schilderen en spuiten van kozijnen, ramen en deuren
  • Schilderen of spuiten van de buitenmuren
  • Texen en spuiten van gevels

Schildersbedrijf Montfort

Bedrijven en particulieren

Ons schildersbedrijf kun je inhuren als particulier en bedrijf. Tevens is ons bedrijf ook werkzaam voor VvE’s. Het maakt dus niet uit of het om jouw woning, appartement of bedrijfspand in Montfort gaat: wij zijn je graag van dienst.

Persoonlijk contact en vertrouwen

Het voordeel van het feit dat we een middelgroot bedrijf zijn is dat er altijd een directe communicatie is met persoonlijk contact. Op die manier creëren we meer persoonlijke betrokkenheid wat de samenwerking bevordert. Het is voor jou namelijk fijn om te weten wie je in jouw huis in Montfort haalt (of in kantoor). Zeker gezien het feit dat het kan voorkomen dat we aan het werk zijn op het moment dat je niet aanwezig bent. Vertrouwen en een goede verstandsverhouding staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Laat jouw woning of bedrijfspand in Montfort schilderen door Bas Beugelsdijk

Laat jouw woning of bedrijfspand in Montfort onder handen nemen door Bas Beugelsdijk Schilders en je zult ontdekken waarom ons bedrijf bekend staat om kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken op nummer: 0475-537878 of via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Liever eerst een offerte ontvangen? Deze kun je geheel vrijblijvend opvragen op deze website.

BEL ONS