Schilder Melick

Het schildersbedrijf voor al jouw schilderwerk in Melick

Bij schildersbedrijf Bas Beugelsdijk Schilders kun je terecht voor het schilderwerk van jouw woning of bedrijfspand in Melick. Of het nu om de buitenkant of binnenkant gaat: ons bedrijf pakt elk klusje met beide handen aan. Bekijk hier onze werkzaamheden en werkwijzen voor jouw woning of bedrijfspand in Melick.

Binnenschilder en buitenschilder

Heb je een nieuwe woning/bedrijfspand in Melick die voorzien moet worden van een laagje verf? Bas Beugelsdijk Schilders staat voor je klaar. Of moet jouw bestaande pand een onderhoudsklus ondergaan? Ook hiervoor ben je bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres. Als schildersbedrijf voorzien wij elke klus van de juiste kwaliteit en professionaliteit. Met veel vakmanschap spuiten, schilderen of texen wij jouw wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast brengen wij sierlijsten of rozetten aan. Ook texen en spuiten onze schilders gevels en coaten ze jouw vloeren.

Schildersbedrijf Melick

Het gehele jaar door beschikbaar

Je hoeft niet op warmer weer te wachten als je de binnenkant van jouw pand onder handen wilt nemen. Bas Beugels Schilders is ook werkzaam als winterschilder. De winter is een prima periode voor binnenwerk. Zo is jouw pand in Melick helemaal klaar als de eerste lentezon zich weer aan doet. Om je zoveel mogelijk overlast te besparen, werken wij middels een nauwkeurige planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Duurzaamheid en onderhoud

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL. Deze ondernemersorganisatie van specialisten in onderhoudswerk, renovatie en restauratie zet zich in voor professioneel onderhoud. Hier kan jouw pand in Melick flink van profiteren. Onderhoud is immers ontzettend belangrijk om de levensduur van jouw woning, pand of VvE’s in Melick te verlengen. Tevens dragen wij veel zorg voor duurzaamheid, veiligheid en een professionele afwerking.

Extra service: ontruiming van uw pand

Wij weten als geen ander dat schilderwerk gepaard kan gaan met ongemak voor onze klanten. Om dit ongemak zoveel mogelijk te verkleinen, bieden wij als extra service het ontruimen van jouw woning of bedrijfspand. Alle meubels en zo nodig ook gordijnen en lampen, zullen we zelf verwijderen en weer terugplaatsen als de klus is geklaard.

Ons inschakelen als schilder in Melick? Neem contact op!

Neem contact met ons op als je ons wilt inschakelen als schilder in Melick. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0475-537878. Of stuur ons een e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Je kunt ook een offerte aanvragen op deze website.

BEL ONS