Schilder Melick

Het schildersbedrijf voor al uw schilderwerk in Melick

Bij schildersbedrijf Bas Beugelsdijk Schilders kunt u terecht voor het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in Melick. Of het nu om de buitenkant of binnenkant gaat: ons bedrijf pakt elk klusje met beide handen aan. Bekijk hier onze werkzaamheden en werkwijzen voor uw woning of bedrijfspand in Melick.

Binnenschilder en buitenschilder

Heeft uw een nieuwe woning/bedrijfspand in Melick die voorzien moet worden van een laagje verf? Bas Beugelsdijk Schilders staat voor uw klaar. Of moet uw bestaande pand een onderhoudsklus ondergaan? Ook hiervoor bent u bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres. Als schildersbedrijf voorzien wij elke klus van de juiste kwaliteit en professionaliteit. Met veel vakmanschap spuiten, schilderen of texen wij uw wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast brengen wij sierlijsten of rozetten aan. Ook texen en spuiten onze schilders gevels en coaten ze uw vloeren.

Schildersbedrijf Melick

Het gehele jaar door beschikbaar

U hoeft niet op warmer weer te wachten als u de binnenkant van uw pand onder handen wilt nemen. Bas Beugels Schilders is ook werkzaam als winterschilder. De winter is een prima periode voor binnenwerk. Zo is uw pand in Melick helemaal klaar als de eerste lentezon zich weer aan doet. Om u zoveel mogelijk overlast te besparen, werken wij middels een nauwkeurige planning zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Duurzaamheid en onderhoud

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL. Deze ondernemersorganisatie van specialisten in onderhoudswerk, renovatie en restauratie zet zich in voor professioneel onderhoud. Hier kan uw pand in Melick flink van profiteren. Onderhoud is immers ontzettend belangrijk om de levensduur van uw woning, pand of VvE’s in Melick te verlengen. Tevens dragen wij veel zorg voor duurzaamheid, veiligheid en een professionele afwerking.

Extra service: ontruiming van uw pand

Wij weten als geen ander dat schilderwerk gepaard kan gaan met ongemak voor onze klanten. Om dit ongemak zoveel mogelijk te verkleinen, bieden wij als extra service het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Alle meubels en zo nodig ook gordijnen en lampen, zullen we zelf verwijderen en weer terugplaatsen als de klus is geklaard.

Ons inschakelen als schilder in Melick? Neem contact op!

Neem contact met ons op als u ons wilt inschakelen als schilder in Melick. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0475-537878. Of stuur ons een e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. U kunt ook een offerte aanvragen op deze website.

BEL ONS