Schilder Maasbracht

Vakkundig schildersbedrijf in Maasbracht

Op zoek naar een vakkundige schilder in Maasbracht? Bas Beugelsdijk Schilders is dan de juiste keuze. Bas Beugelsdijk is al sinds 1994 werkzaam als schilder. In 2005 is hij voor zichzelf begonnen en sindsdien is hij samen met zijn team werkzaam als binnenschilder en buitenschilder. Met veel professionaliteit voeren zij al het schilderwerk en spuitwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven en VvE’s in Maasbracht en omgeving.

Ons werk als binnenschilder

Is uw woning of bedrijfspand in Maasbracht hard toe aan een likje aan de binnenkant? Bas Beugelsdijk Schilders staat graag voor u paraat bij deze klus. Met hoge zorgvuldigheid en professionaliteit kunnen zij uw woning er weer als nieuw uit laten zien. Want zoals u weet kan een nieuw laagje verf wonderen doen voor de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor uw schilderwerk:

  • Schilderen en spuiten van ramen, kozijnen en deuren
  • Texen van uw wanden en plafonds
  • Verzorgen van rozetten en sierlijsten
  • Vloeren coaten

Zoekt u eerder naar een vakkundige behanger in Maasbracht? Ook hiermee kan Bas Beugelsdijk Schilders u van dienst zijn.

Schildersbedrijf Maasbracht

Werkzaamheden buitenschilder

Laat uw woning, appartement of kantoorpand in Maasbracht weer stralen aan de buitenkant door gebruik te maken van ons vakmanschap. U kunt ons onder andere inschakelen voor het schilderen van uw kozijnen, deuren en ramen. Tevens verzorgen wij het texen en spuiten van uw gevels.

Het gehele jaar beschikbaar, dus ook als winterschilder

Schilderwerken hoeft u niet uit te stellen naar de lente of zomer. Ook in de winter kan er het nodige aangepakt worden en dan met name de binnenkant van uw woning. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken dat u letterlijk in de kou komt te zitten. Wij stemmen onze werkzaamheden af door samen met u een planning te maken. Zo weet u precies welke schilderwerkzaamheden wij op welk moment gaan uitvoeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Alle schilderwerken in Maasbracht zorgvuldig uitgevoerd

Voor ons vakkundig team maakt het niet uit of u in Maasbracht of in de omgeving van Maasbracht woont: u kunt ons altijd inhuren als schilder. Bas Beugelsdijk Schilders staat garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en service. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 0475-537878 of stuur een e-mail naar info@basbeugelsdijkschilders.nl

BEL ONS