Nieuws

21 mei 2018

Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen in Verfstreken mei 2018

Overal kom je Bas Beugelsdijk Schilders tegen. Is het niet aan de kwast, op de steiger of ladder, dan is het wel op Facebook of op papier. Lees hier het artikel Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen. Het stond in mei 2018 in Verfstreken, een uitgave van Trimetal (Akzo Nobel).

Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen

Het gemeentehuis van het Limburgse Roerdalen is momenteel in onderhoud bij Bas Beugelsdijk Schilders uit Herkenbosch, een van de zes kerkdorpen die samen Roerdalen vormen.

Bas Beugelsdijk: “Voor  mij als lokale ondernemer is het leuk dat de gemeente mij de kans geeft het schilderonderhoud uit te voeren. Mijn bedrijf bestaat al 14 jaar en voert veel projecten uit voor onder andere particulieren, VvE’s en overheidsinstellingen. Het onderhoud van dit gemeentehuis, dat staat in Sint Odiliënberg, bestaat uit allerlei werkzaamheden aan wanden, deuren, kozijnen en plinten in diverse ruimtes, waaronder die van de burgemeester en wethouders. Vaktechnisch gezien komen alle facetten van het schilderwerk langs.

We hebben te maken met verschillende ondergronden, het zetten en schilderen van strips op deurkozijnen en kleine houtreparaties. Het werk van de ambtenaren gaat daarbij gewoon door, dus voor is het flexibel werken en goed oppassen dat we zo min mogelijk overlast veroorzaken. Het goede contact met de facilitair manager helpt daarbij. Ik ben blij dat ik in ‘mijn eigen gemeentehuis’ zo’n klus mag klaren.”

Verfstreken Mei 2018 - Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. Het artikel ‘Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen’ staat op pagina 2.

 

BEL ONS