Schilder Linne

Op zoek naar een goede schilder in Linne? Laat Bas Beugelsdijk uw schilderwerken opknappen

Bas Beugelsdijk Schilders is een vakkundig schildersbedrijf die graag alle schilderwerken opknapt in Linne en omgeving. Al meer dan 12 jaar levert ons schildersbedrijf uitsluitend hoogwaardig en duurzaam schilderwerk, waarbij wij grote zorg dragen voor een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen doordat ons team uitsluitend bestaat uit schilders die bezitten over alle benodigde vakdiploma’s. Bas Beugelsdijk Schilders is aangesloten bij OnderhoudNL waardoor u verzekerd bent van optimale vakkundigheid en excellente service en garantie. Als u ons schildersbedrijf inhuurt in Linne kiest u voor professionaliteit in de breedste zin van het woord.

Excellente service en goede communicatie

Of het nu om uw woning in Linne of uw bedrijfspand gaat, het is altijd van belang dat u geen last ondervindt van onze werkzaamheden. Wij zetten niet alleen kwalitatief schilderwerk op de eerste plaats, maar ook een goede communicatie met onze klanten. Daarom werken wij altijd volgens een planning die met u is afgestemd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dient uw woning of bedrijfspand ontruimd te worden voor het schilderwerk? Geen probleem, wij nemen u graag deze lastige klus uit handen.

Schildersbedrijf Linne

Werkzaamheden als binnenschilder en buitenschilder

De werkzaamheden die wij voor u in Linne kunnen uitvoeren omvatten alle schilderwerken, zowel binnen als buiten. Denk aan het schilder- en spuitwerk van kozijnen, ramen of deuren. Daarnaast texen wij ook wanden en plafonds, leveren wij behangwerk en kunnen we sierlijsten en rozetten aanbrengen. Tevens verzorgen wij ook het coaten van vloeren. Als extra dienst kunnen wij als buitenschilder ook uw gevels texen en spuiten. Op zoek naar een winterschilder? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Bas Beugelsdijk ook professioneel in onderhoud

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL. Dit betekent dat wij uitstekend bevoegd zijn om onderhoudswerk en renovaties te verrichten. Onderhoud is een essentiële werkzaamheid als u langer van uw woning of bedrijfspand in Linne wilt genieten. Het verlengt immers de levensduur en het woongenot.

Neem contact op voor professioneel advies en uitvoering van schilderwerk in Linne

Wilt u uw pand, woning, appartement of VvE’s weer een opknapbeurt geven door middel van goed schilderwerk? Voor iedereen die woonachtig in Linne of omgeving is, staat ons team klaar. Neem telefonisch contact op 0475-537878 of via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Wilt u eerst een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk op onze website.

BEL ONS