Schilder Herkenbosch

Een vakkundige schilder in Herkenbosch

Ben je woonachtig in Herkenbosch en ben je op zoek naar een goede schilder die daarnaast ook een uitstekende service verleent? Zoek niet verder, want Bas Beugelsdijk Schilders kan jou van dienst zijn! Al meer dan 12 jaar is Bas Beugelsdijk gevestigd in Herkenbosch. Ons schildersbedrijf staat voor duurzame, mooie en kwalitatieve schilderwerken. Ons enthousiaste team beheerst de kneepjes van het vak tot in de puntjes. Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij zijn in te schakelen voor schilderwerk voor particulieren en bedrijven in Herkenbosch en omgeving. Leuk om te weten: Sinds 2009 geldt er voor schilderwerken een laag Btw-tarief van slechts 6%!

OnderhoudNL schildersbedrijf met oog voor vakmanschap

Bas Beugelsdijk Schilders Herkenbosch is een schildersbedrijf dat is aangesloten bij OnderhoudNL. Dit houdt in dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen die deze organisatie heeft opgesteld. Om hieraan te voldoen werken bij ons uitsluitend schilders die in het bezit zijn van alle vakdiploma’s. Op die manier kunnen wij je vakkundigheid en een grote betrouwbaarheid garanderen. Dat moet jou vast een veilig gevoel geven!

Niet alleen professioneel schilderwerk, maar ook exclusieve service

In 2015 is Bas Beugelsdijk Schilders bekroond met een AF-KTO award. Dit hebben we verkregen door een hoge score (van 9,4!) voor klanttevredenheid. Deze tevredenheid hebben we niet alleen verkregen door goed schilderwerk. Als schildersbedrijf in Herkenbosch vinden wij een goede service net zo belangrijk. Deze goede service proberen wij te bereiken door een open en directe communicatie en een overzichtelijke werkwijze. Tevens verlenen wij extra diensten om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zullen wij geheel kosteloos al je meubels tijdelijk uit jouw woning verhuizen als je ons inschakelt als binnenschilder. Dit bespaart jou veel gesjouw en is voor ons een kleine moeite!

Schildersbedrijf Herkenbosch

Inzetbaar als binnenschilder en buitenschilder

Of jouw woning in Herkenbosch nu van binnen of buiten geschilderd moet worden: voor beide schilderwerken zijn wij inzetbaar. Ons schildersbedrijf levert ook diensten als winterschilder. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat je wanden en plafonds er weer stralend uitzien, maar leveren wij ook de volgende werkzaamheden:

  • Schilderwerk en spuitwerk van deuren, kozijnen en ramen
  • Behangen
  • Verzorgen van sierlijsten en rozetten
  • Vloeren coaten
  • Texen of spuiten van gevels

Voor al jouw schilderwerk in Herkenbosch bel je Bas Beugelsdijk Schilders

Klaar om jouw huis of bedrijfspand in Herkenbosch onder handen te nemen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel: 0475-537878.

BEL ONS