Nieuws

31 oktober 2018

“Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”

De Limburgse Bas Beugelsdijk (47) werkte twaalf jaar in het schildersbedrijf van zijn vader voordat hij besloot om voor zichzelf te beginnen. Bas over het vak: “Betrouwbaarheid is een belangrijke factor. Kom altijd je afspraken na. Dus doen wat je zegt en zeggen wat je doet.”

Bas: “Momenteel werk ik aan een gevelproject van een woonhuis waarbij ik de klant volledig ontzorg. Van advies tot alles regelen wat gedaan moet worden. Zo heb ik een dakdekker en een straler laten komen, de planning opgesteld wie wat wanneer doet, en zelf doe ik het schilderwerk. En als alles straks klaar is, worden de kunststof kozijnen nog beplakt met folie.”

“Ik zoek altijd naar de beste oplossing voor de klant. Die vroeg eerst of ik de kozijnen wilde schilderen in antraciet, maar dat raadde ik af. Het wordt minder mooi en als de hele dag de zon erop schijnt, dan verschiet die kleur binnen de kortste keren. Het beplakken met folie is fraaier en bovendien duurzamer. De coördinatie en dat alles volgens planning verloopt, geeft me veel voldoening en een gevoel van trots.”

Wat geeft Bas een boost en hoe ervaart hij het ondernemerschap? En waarom kreeg hij het bijna aan de stok met een directrice op hoge hakken? Lees het allemaal in het uitgebreide interview op www.bpfschilders.nl/pensioenblad.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet - BPFSchilders - Bas Beugelsdijk Schilders

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ONS