Buitenschilder

Zoek je een buitenschilder? Bas Beugelsdijk zorgt voor vakmanschap en verbluffende afwerking

Zoek je een buitenschilder voor jouw woning, appartementencomplex of kantoorpand? Dan kun je bij Bas Beugelsdijk Schilders terecht. Ons schildersbedrijf is werkzaam als buitenschilder voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Tevens kun je ons ook benaderen als winterschilder of binnenschilder. Wij zijn werkzaam in regio Roermond-Roerdalen, maar wijken ook graag uit naar andere woonplaatsen in Nederland en zelfs Duitsland of België.

Aangesloten bij OnderhoudNL

Met trots kunnen we u vermelden dat ons schildersbedrijf aangesloten is bij OnderhoudNL. Dit houdt in dat je verzekerd bent van exclusieve kwaliteit, uitmuntende klantenservice en garantie. Als buitenschilder werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten om zo de duurzaamheid van jouw woning of bedrijfspand te waarborgen. Naast extensief vakmanschap, staat goed klantencontact hoog in het vaandel. Dit proberen wij te bewerkstelligen door een directe communicatie, een duidelijk aanspreekpunt en wij werken volgens een afgestemde planning.

Buitenschilder

Onze diensten als buitenschilder

Als de zon weer begint te stralen en mensen weer meer buiten gaan leven, wordt de uitstraling van jouw woning of pand steeds belangrijker. Afgebladderd schilderwerk op muren of gevels kan dan een doorn in het oog zijn. Een buitenschilder kan afgebladderde verf en beschadigingen weer professioneel laten verdwijnen. Onze kwaliteit is niet alleen zichtbaar door een zorgvuldig aangebrachte verflaag. Het belangrijkste werk zit in een goede voorbehandeling en de grondlagen. Hier besteden wij de grootste zorg aan zodat je langer kunt genieten van prachtige gevels en verzorgde muren. Als schildersbedrijf spuiten, schilderen en texen wij jouw:

  • Muren
  • Ramen en kozijnen
  • Deuren
  • Gevels

Zoek je een binnenschilder? Bas Beugelsdijk Schilders verzorgt ook het binnenwerk tot in de puntjes. Denk aan het spuiten, schilderen en texen van plafonds, wanden, deuren, kozijnen en ramen. Daarnaast zetten wij ook sierlijsten en rozetten aan en coaten wij je vloeren.

Onderhoudswerk

Voor al het schilderwerk en met name het buitenwerk, is onderhoud essentieel voor de levensduur van jouw woning of bedrijfspand. Hierbij behoren werkzaamheden zoals schuren, wassen en schilderen. Voor houtwerk kunnen soms meerdere handelingen nodig zijn. Wat jouw pand of woning ook benodigd, onze buitenschilder kan elke onderhoudsklus vakkundig uitvoeren.

Contact opnemen met een goede buitenschilder voor onderhouds- of schilderwerk?

Laat jouw huis of pand onder handen nemen door onze deskundige buitenschilder en je kunt weer langer genieten van een prachtig huis of bedrijfspand. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op deze website of bel naar: 0475-537878. E-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl.

BEL ONS