Schilder Beesel

Hoogstaand schilderwerk in Beesel

Bas Beugelsdijk Schilders staat garant voor kwalitatief schilderwerk in Beesel. Omdat wij een middelgroot bedrijf zijn, zijn wij goed in staat om naar de wensen van onze klanten te luisteren en advies op maat te geven. Wij dragen grote zorg voor een open en directe communicatie, zodat de werkzaamheden op de juiste manier worden afgestemd. Uw woning of bedrijfspand in Beesel is bij ons schildersbedrijf in de juiste handen.

Voor zowel zakelijk als particulier het juiste adres

Met grote zorg verrichten wij alle schilderwerken voor zowel particulieren en bedrijven in Beesel en omgeving. Tevens zijn wij werkzaam voor VvE’s. Leuk om te weten is dat vanaf 2009 een laag Btw-tarief geldt van slechts 6%.

Een schildersbedrijf met ruime ervaring

Als u kiest voor Bas Beugelsdijk Schilders kiest u voor een bedrijf met ruim 12 jaar ervaring. Bas Beugelsdijk zelf is al vanaf 1994 werkzaam als schilder! Nog steeds voert hij deze werkzaamheden met veel liefde uit en is trots op zijn team met gepassioneerde en vakkundige schilders. Als schildersbedrijf is Bas Beugelsdijk Schilders aangesloten bij OnderhoudNL. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteitswerk.

Schildersbedrijf Beesel

Alle schilderwerken zowel binnen als buiten

U kunt ons schildersbedrijf benaderen voor binnen en buiten schilderwerk. Tevens verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden. Als binnenschilder pakken wij uw wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren aan door middel van schilder- of spuitwerk. U kunt ons ook voor texen inschakelen. Ook het fijnere werk is aan ons besteed. Denk aan het aanzetten van sierlijsten en rozetten. We kunnen uw vloeren coaten en uw wanden behangen. Als buitenschilder kunt u ons inschakelen voor het texen van gevels en schilderen of spuiten van deuren, kozijnen en ramen.

Op zoek naar een winterschilder?

Ook wanneer u een winterschilder nodig heeft, kunt u bij Bas Beugelsdijk aankloppen. In de winter kunnen we bijvoorbeeld uw binnenschilderwerk in Beesel oppakken. Om u zoveel mogelijk overlast te besparen, werken wij volgens een strakke planning die we in samenspraak met u opstellen.

Bel voor schilderwerk in Beesel naar Bas Beugelsdijk Schilders

Voor al het schilderwerk in Beesel of in de omgeving van Beesel kunt u Bas Beugelsdijk Schilders benaderen. Wij leveren u kwaliteit en een excellente service. Bel of e-mail voor meer informatie naar: 0475-537878 of info@basbeugelsdijkschilders.nl. Of vraag een offerte aan via deze website.

BEL ONS