Schilder Beesel

Hoogstaand schilderwerk in Beesel

Bas Beugelsdijk Schilders staat garant voor kwalitatief schilderwerk in Beesel. Omdat wij een middelgroot bedrijf zijn, zijn wij goed in staat om naar de wensen van onze klanten te luisteren en advies op maat te geven. Wij dragen grote zorg voor een open en directe communicatie, zodat de werkzaamheden op de juiste manier worden afgestemd. Jouw woning of bedrijfspand in Beesel is bij ons schildersbedrijf in de juiste handen.

Voor zowel zakelijk als particulier het juiste adres

Met grote zorg verrichten wij alle schilderwerken voor zowel particulieren en bedrijven in Beesel en omgeving. Tevens zijn wij werkzaam voor VvE’s. Leuk om te weten is dat vanaf 2009 een laag Btw-tarief geldt van slechts 6%.

Een schildersbedrijf met ruime ervaring

Als je kiest voor Bas Beugelsdijk Schilders, kies je voor een bedrijf met ruim 12 jaar ervaring. Bas Beugelsdijk zelf is al vanaf 1994 werkzaam als schilder! Nog steeds voert hij deze werkzaamheden met veel liefde uit en is hij trots op zijn team met gepassioneerde en vakkundige schilders. Als schildersbedrijf is Bas Beugelsdijk Schilders aangesloten bij OnderhoudNL. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteitswerk.

Schildersbedrijf Beesel

Alle schilderwerken zowel binnen als buiten

Je kunt ons schildersbedrijf benaderen voor binnen- en buiten schilderwerk. Tevens verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden. Als binnenschilder pakken wij jouw wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren aan door middel van schilder- of spuitwerk. Je kunt ons ook voor texen inschakelen. Ook het fijnere werk is aan ons besteed. Denk aan het aanzetten van sierlijsten en rozetten. We kunnen jouw vloeren coaten en de wanden behangen. Als buitenschilder kun je ons inschakelen voor het texen van gevels en schilderen of spuiten van deuren, kozijnen en ramen.

Op zoek naar een winterschilder?

Ook wanneer je een winterschilder nodig hebt, kun je bij Bas Beugelsdijk aankloppen. In de winter kunnen we bijvoorbeeld jouw binnenschilderwerk in Beesel oppakken. Om je zoveel mogelijk overlast te besparen, werken wij volgens een strakke planning die we in samenspraak met jou opstellen.

Bel voor schilderwerk in Beesel naar Bas Beugelsdijk Schilders

Voor al het schilderwerk in Beesel of in de omgeving van Beesel kun je Bas Beugelsdijk Schilders benaderen. Wij leveren jou kwaliteit en een excellente service. Bel of e-mail voor meer informatie naar: 0475-537878 of info@basbeugelsdijkschilders.nl. Of vraag een offerte aan via deze website.

BEL ONS